آموزش سالیدورک رایگان [صفر تا صد]

?>

سالیدورک، یکی از معروف ترین نرم ‌افزارهای CAD در نیز است، در کشور ما نیز، این نرم‌ افزار، یکی از چند نرم‌ افزار بسیار پر‌کار‌برد در انجام پروژه‌ های صنعتی هست و بسیاری از شرکت‌ها، این نرم‌ افزار را برای طراحی، انتخاب می کنند.

نصب و راه‌ اندازی اینترنت استارلینک

محیط کاربرپسند، ابزارهای فوق‌العاده کاربردی و چینش مناسب آن‌ها و غیره، کار با نرم افزار را به تجربه ‌ای خاص تبدیل کرده، به نوعی که می‌ توان گفت وقتی یک مهندس با نرم ‌افزار سالیدورک آشنایی کامل داشته باشد، برای فکر کردن هم از آن استفاده می‌کند.

سالیدورک برای فکر کردن به الگوهای نیز ممکن مفید بوده و نتیجه ‌ی اجرای طرح های گوناگون را به راحتی در اختیارتان می گذارد که انگار ابزار و فضای جدید ی را برای ذهن شما فراهم می ‌کند تا طراحی‌ های ممکن را بررسی و اجرایی کنید.

برای مستند ‌سازی قطعات و فیکسچرها و یا طراحی نقشه‌های ساخت، با استفاده از مهندسی معکوس، سالیدورک ابزاری قدرتمندی نیز می باشد.

کتاب 5 روش برای کسب درآمد اینترنتی

قابلیت‌ نرم‌افزار سالیدورک

مدل‌سازی سه ‌بعدی، ویرایش مستقیم المان‌ها، مدل‌سازی پیچیده و گوناگون، طراحی ورق‌های فلزی، ایجاد سازه‌های جوشی، طراحی قالب‌های صنعتی، ساخت انیمیشن، ساخت سریع نمونه ‌های اولیه، تحلیل‌ کردن عددی و غیره، از قابلیت‌های نسخه‌های استاندارد سالیدورک نیز هستند، با نصب نسخه‌ های حرفه‌ ای و اختصاصی، امکان استفاده از رندرینگ باکیفیت، مدیریت فایل، مقایسه قسمت ها مختلف، زمان بندی، تخمین هزینه، مهندسی معکوس، شبیه ‌سازی، مهندسی سطح، طراحی مبتنی بر توسعه پایدار و بسیاری از قابلیت‌های پیشرفته دیگر فراهم می‌شود.

مطالعه کنید
چگونه کامپیوتر را به اینترنت گوشی وصل کنیم؟

در نرم افزار سالیدورک توانایی ایجاد مدل، طراحی آسان و استخراج نقشه استاندارد طرح خود را در محیط طراحی سالیدورک نیز دارید، با کمک این نرم‌افزار کاربر امکان این را دارد که بدون درگیری با محاسبات مورد نیاز نقشه ‌کشی صنعتی، شکل خود را بسازد و با استفاده از محیط طراحی نما و نقشه، سه جهت شکل خود را نیز استخراج کند.

آموزش طراحی سایت با پایتون رایگان

سخت‌افزار های لازم برای نصب نرم‌افزار سالیدورک

قبل از نصب نرم افزار سالیدورک در جهت فعال سازی نرم افزار انتی ویروس و فایر وال سیستم را غیرفعال نمایید، هر نرم‌ افزاری برای اجرای سریع و روان، علاوه بر سیستم عامل مناسب، نیازمند سخت ‌افزار قوی نیز می‌باشد، منظور ما از سخت‌افزار اکثرا توان پردازش سی پی یو، مقدار حافظه رم و سرعت RAM، مقدار فضای آزاد بر روی هارد دیسک و مشخصات کارت گرافیک نیز است، البته در نرم‌ افزارهای مهندسی معمولا با مشخصات سیستم متوسط هم می‌توانیم نرم ‌افزار را اجرا کنیم، اما اگر بخواهیم از تمام توان نرم افزار استفاده کنیم، باید از سیستم‌های قوی که به نام ورک استیشن نیز استفاده کرد.

سالیدورک در محیط مدلسازی سه ‌بعدی، رسم اسکچ و تهیه اسمبلی معمولا از توان معادل یک هسته سی پی یو استفاده می‌ کند، به این صورت با بالا رفتن سرعت پردازنده اصلی و فرکانس آن، سالیدورکز در محیط‌ های اولیه خود شامل پارت، اسمبلی و دراوینگ یا نقشه‌ کشی نیز عملکرد بهتری دارد.

سرعت مناسب سی پی یو برای اجرای این نرم افزار، 2.5 الی 3.3 گیگاهرتز می باشد، در مورد سرعت پردازش هر هسته همان فرکانس عادی پردازش نیز است، پس با این توضیحات برای مدلسازی و کشیدن نقشه در سالیدورک، قدرت  پردازنده در حالت تک هسته‌ای نیز باید بالا باشد.

مطالعه کنید
نصب و راه‌ اندازی اینترنت استارلینک [آموزش جامع استارلینک]

به همین خاطر، اگرچه تعداد هسته‌ های اصلی و مجازی سی پی یو در محیط ‌های متفاوتی مثل شبیه سازی، سیمولیشن و انتقال حرارت، رندرینگ و انیمیشین نرم‌ افزار سالیدورک نیز تاثیر زیادی دارد، اما در محیط های ‌اولیه و پایه نرم‌ افزار سالید، سرعت تک هسته‌ای پردازنده بسیار تاثیرگذار هست.

آموزش بازنویسی محتوا

مزایای سالیدورک چه می باشد؟

قابلیت‌های و توانایی های متعدد سالیدورک، دست کاربران را برای طراحی هر گونه قطعه مکانیکی و سازه مهندسی باز گذاشته است، همچنین این قابلیت‌ها در کنار رابط کاربری جذاب، باعث آسان شدن فرآیند مدل ‌سازی، تحلیل و طراحی نیز می‌شوند، از دیگر مزایای سالیدورک می‌ توان به موارد زیر نیز اشاره کرد:

  • افزایش بهره‌ وری و جامع بودن
  • صرفه‌جویی در زمان و هزینه ها
  • سهولت در همکاری تیمی
  • افزایش خلاقیت در طراحی

یادگیری سالیدورک برای چه افرادی مناسب می باشد؟

سالیدورک، گزینه مناسبی برای مهندسان، طراحان و نقشه‌ کشان مکانیک، برق، صنایع، تولید و مهندسان توسعه محصول نیز است، البته اگر در هر حوزه مرتبط با طراحی قطعات، تجهیزات و یا سازه‌ها و غیره سر و کار دارید، سالیدورک می ‌تواند انتخاب ایده آلی برای شما باشد.

آموزش برنامه نویسی برای کودکان و نوجوانان

سالیدورک در کجا کاربرد دارد؟

سالیدورکس برای طراحی در حوزه ‌های هوا فضا، صنایع دفاع، خودروسازی، حمل و نقل، محصولات مصرفی، الکترونیک، انرژی، کارخانه‌ ها، ساخت و ساز، تجهیزات سنگین، ماشین‌ کاری، پزشکی، قالب‌ سازی، طراحی محصول، مهندسی خدمات و آموزش نیز بسیار کاربرد دارد.

این جامعیت بسیار گسترده، به نوعی آن را تبدیل به یک ابزار مهندسی و به طور خاص، مهندسی مکانیک نیز کرده ‌است، به صورتی که همه از یک مهندس مکانیک انتظار آشنایی با نحوه‌ ی کار با این نرم‌افزار را نیز دارند، همینطور، بسیاری از تکنسین‌ های نقشه ‌کش، با دانستن نحوه‌ ی کار با این نرم افزار، از موقعیت ممتازی برای فرصت‌ های شغلی نیز بهره‌ مند می‌شوند.

مطالعه کنید
اینترنت ماهواره ای کویپر | اینترنت ماهواره ای آمازون

آموزش مقاله‌ نویسی انگلیسی

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *