سفارش ساخت اپیلیکیشن اندروید | سفارش برنامه نویسی اندروید

?>

پیشرفت روز افزون دنیای دیجیتال و تکنولوژی سبب شده است تا تمامی کسب و کارها اعم از فروش محصولات یا خدمات در تلاش باشند به نحوی وارد دنیای دیجیتالی شوند. برنامه‌هایی که بر روی تلفن همراه و رایانه‌ها نصب می‌شوند یکی از موثرترین روش‌ها برای معرفی مشاغل و کسب و کارها و در نتیجه افزایش درآمد است. به همین دلیل اکثر مدیران و سرپرستان مشاغل برای همراستا شدن با این پیشرفت موظفند تا قراردادی برای سفارش ساخت اپیلیکیشن اندروید  امضا کنند. پردرآمدترین زبان های برنامه نویسی در ایران و جهان در سال 2023 را معرفی کرده ایم همچنین، در ادامه سعی داریم با بررسی دلایل استفاده از اپلیکیشن و مراحل ساخت آن ذهنیت جامع‌تری راجع به ساخت برنامه‌های تلفن همراه بدهیم.

بررسی دلایل استفاده کسب و کارها از برنامه های موبایل

با توجه به اینکه استفاده روزمره از تلفن همراه افزایش یافته می‌توان گفت که هر کسب و کاری با سفارش ساخت اپیلیکیشن اندروید قدم بزرگی برای پیشرفت برداشته است. متاسفانه برخی افراد فکر می‌کنند کسب و کارها باید بسیار توسعه یافته باشد تا به سفارش ساخت برنامه بپردازند. چنین تفکری بسیار اشتباه بوده، زیرا با بررسی آمار و ارقام متوجه خواهید شد تعداد زیادی از کسب و کارهای خرد پس از سفارش ساخت اپیلیکیشن به موفقیت رسیده‌اند.

کارشناسان فضای مجازی پیش‌بینی کرده‌اند که در آینده‌ای نزدیک تمامی مشاغل باید به شکل مناسبی در فضای مجازی حضور داشته باشند تا بتوانند مسیر موفقیت را طی کنند. به همین علت طراحی برنامه اندروید برای کسب و کارها، جزو ضرورت‌ها خواهد شد. بهترین زبان های برنامه نویسی را میشناسید؟

هزینه سفارش ساخت اپیلیکیشن اندروید چقدر است؟

فاکتورهای متعددی بر قیمت ساخت برنامه مختص به اندروید تاثیر دارند؛ لذا به عنوان شخصی که نیاز دارد تا در آینده قرار دادی برای ساخت اپیلیکیشن امضا کند سعی کنید ادامه مطالب را با دقت بیشتری بخوانید تا در هنگام عقد قرار داد بتواتید به خوبی عمل کنید.

امکانات برنامه:

قطعا هرچقدر که اپیلیکیشن پیشرفته‌تر باشد هزینه ساخت آن افزایش خواهد یافت. زیرا برنامه نویس باید زمان بیشتری را به کد نویسی اختصاص دهد. معمولا امکانات برنامه گزینه‌های متعددی است که متناسب با نیاز صاحب کسب و کار انتخاب خواهد شد. لیست زیر جزو پرهزینه‌ترین امکانات یک برنامه می‌باشد.

  1. اگر برنامه برای وارد شدن به رمز عبور نیاز دارد باید بتواند آن را ذخیره کرده و در صورت لزوم بازیابی نماید.
  2. نوع نمای بصری برنامه
  3. اگر برنامه بتواند از پرداخت‌های درون شبکه‌ای استفاده کند هزینه بیشتری را برای ساخت می‌طلبد.
  4. در هنگام سفارش ساخت اپیلیکیشن اندروید اگر از برنامه نویس بخواهید امکان چت کردن کاربران را نیز طراحی کند قطعا هزینه ساخت برنامه افزایش خواهد یافت.
  5. امکان استفاده از ایمیل و نوتیفیکیشن‌های اعلانی
  6. پشتیبانی از کامنت کاربران
  7. امکان استفاده از موقعیت مکانی تلفن همراه
  8. ذخیره داده‌ها در دستگاه و سرورهای مجازی
  9. استفاده برنامه از دوربین و میکروفون
  10. قابلیت وصل شدن به اینترنت از طریق داده تلفن همراه و وای‌فای
  11. پشتیبانی از زبان‌های مختلف
  12. امکان به اشتراک گذاری عکس و فیلم در برنامه
مطالعه کنید
پردرآمدترین زبان های برنامه نویسی در ایران و جهان سال 2023 و 1402

نکته: فراموش نکنید تمامی این دوازده مورد تنها بخش کوچکی از امکانات یک برنامه مختص به گوشی می‌باشد؛ بنابراین در صورت نیاز  این لیست قابلیت تغییر دارد. اگر برای سوال چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟ پاسخ مناسبی ندارید مقاله اختصاصی ما را بخوانید.

برای ساخت برنامه از کدام زبان برنامه نویسی استفاده خواهد شد

می‌دانید که دنیای برنامه نویسی بسیار پیشرفته است و زبان‌های متفاوتی برای ساخت اپیلیکیشن وجود دارد. زبان جاوا و کاتلین از سمت گوگل برای ساخت اپلیکیشن مورد تایید قرار گرفته است. به افرادی که می‌خواهند خودشان شروع به کدنویسی کنند و برنامه‌شان را بسازند توصیه می‌کنیم که ابتدا زبان جاوا را یاد بگیرند. زیرا هرچقدر که تسلط‌تان روی این کد بیشتر باشد کد نویسی با زبان کاتلین نیز برایتان آسان‌تر خواهد شد. با این تفاسیر می‌توان گفت که نوع زبان کد نویسی دومین مورد در تغییر قیمت سفارش ساخت اپیلیکیشن اندروید است. سخت ترین زبان های برنامه نویسی معمولا بدرد نخور ترین ها نیستند اما ما هر دو دسته را معرفی کردیم.

نوع پلتفرم انتخابی برای نوشتن برنامه

گوگل به تمامی افرادی که می‌خواهند شروع به ساخت برنامه‌ای با پلتفرم اندروید کنند توصیه می‌کند از پلتفرم اندروید استودیو بهره بگیرند. این پلتفرم به قدری قدرتمند است که تعداد زیادی از توسعه‌دهندگان از آن به عنوان بهترین ابزار توسعه‌دهنده یاد می‌کنند.

ساخت اپیلیکیشن چگونه است؟

طراحی و تولید برنامه‌های تلفن همراه معمولا در ۸ مرحله انجام خواهد شد که در ادامه تمامی این مراحل را به اختصار شرح خواهیم داد. فراموش نکنید که این مراحل می‌تواند متناسب با نیاز پروژه دستخوش تغییرات شود.

  1. نیاز:
مطالعه کنید
آموزش برنامه نویسی برای کودکان و نوجوانان 2023

 افرادی که مایل به سفارش ساخت اپیلیکیشن اندروید هستند باید مطمئن باشند که برنامه مدنظرشان متناسب با نیاز مخاطب ساخته شود. معمولا ایده‌های خام با شکست مواجه خواهند شد؛ چرا که با استقبال کاربر روبه رو نمی‌شود. توجه داشته باشید ایده شما زمانی به یک برنامه موفق تبدیل می‌گردد که با کمترین هزینه بتواند خدمات مناسبی را به کاربر ارائه دهد.

  • هدف:

 در نظر داشتن جامعه هدف مشخص و تلاش برای رفع نیاز این جامعه بهترین بازدهی را دارد. استقبال از یک برنامه معمولا از سمت یک قشر خاص صورت می‌گیرد؛ بنابراین سعی کنید جامعه هدف مشخصی را مد نظر قرار دهید و هنگام سفارش ساخت اپیلیکیشن اندروید در تلاش باشید تا خصیصه‌های این قشر،  اعم از بازه سنی آن‌ها، علایق و نوع استفاده‌شان از تلفن همراه و لوازم دیجیتالی را در نظر بگیرید. اگر نمیدانید عادت های یک برنامه نویس موفق چیست؟ مقاله تجربیات هادی عظیمی را بخوانید.

  • نوع کسب و کار:

 سود آفرینی برنامه در چه راستایی است؟ زمانی که مدیر یک کسب و کار بتواند به چنین سوالی پاسخ دهد یعنی تواتسته گام بزرگی را در راستای موفقیت بردارد. به عنوان مثال در زمان سفارش ساخت اپیلیکیشن اندروید از برنامه‌نویس می‌خواهید چه کدی را برای اپلیکیشن شما بنویسد؟ یک برنامه پولی یا برنامه‌ای رایگان با پرداخت درون برنامه‌ای؟ برخی از مدیران و صاحبان مشاغل مایلند اپیلیکیشنی داشته باشند که علاوه بر معرفی محصولات و خدمات کسب و کارشان از طریق تبلیغات نیز سود آفرینی کند. گاهی اوقات اپ‌هایی طراحی خواهند شد که با پرداخت هزینه، حق دانلود را به کاربر می‌دهد. پس در زمان سفارش ساخت برنامه باید بتوانید پاسخ کاملی به سوالات برنامه‌نویس بدهید.

  • طراحی اپلیکیشن:
مطالعه کنید
شروع برنامه نویسی | چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟ 2023

 پس از پشت سر گذاشتن سه مرحله بالا اکنون نوبت آن است که ایده شما از یک طرح کاغذی خارج شود و به مرحله اجرا برسد. در این مرحله بازهم با تصمیمات سخت مواجه هستید. یعنی یا باید برای ساخت برنامه از شرکت‌های طراحی اپلیکیشن استفاده کرده یا خودتان شروع به یادگیری طراحی اپ‌های اندرویدی کنید.

توصیه ما به شما در این مرحله برون سپاری و سفارش ساخت اپیلیکیشن اندروید است. زیرا تجربه افرادی که چندین اپ را طراحی کرده‌اند از شما بیشتر بوده و برخی از نکات را به صورت آزمون و خطا آموخته‌اند؛ لذا احتمال موفق شدن اپیلیکیشن افزایش خواهد یافت. توجه داشته بلشید در طول مسیر ساخت اپیلیکیشن سعی کنید خودتان هم کدنویسی را یاد بگیر تا در همکاری با تیم سازنده بهتر عمل کنید. آموزش برنامه نویسی برای کودکان توسط بهترین اساتید برای کودکان شما ارائه خواهد شد.

  • توسعه برنامه:

نسخه اولیه یک برنامه معمولا مشخص می‌کند که نوع و مقدار طرفداری کاربران چگونه است. شما با ارائه اپلیکیشن اولیه قابلیت‌های پایه‌ای را به کاربران نشان خواهید داد و در صورت نیاز سرمایه‌گذار، جذب خواهید کرد. در نظر داشته باشید بدون داشتن نسخه اولیه برنامه، هیچگاه قادر به رفع ایرادات فنی که ممکن است به وجود بیاید نخواهید بود. باگ‌ها و ایرادات فنی نیز در نسخه اولیه نمایان می‌شود. با تمامی این توصیفات متوجه شدید که توسعه برنامه به موفقیت یک پروژه کمک شایانی خواهد کرد.

  • تحلیل برنامه:

به عنوان شخصی که تصمیم به سفارش ساخت اپیلیکیشن اندروید گرفته‌اید باید بتوانید به صورت لحظه‌ای تمامی برنامه‌هایی که مشابه اپیلیکیشن شما هستند را تحلیل کنید تا از قدم بعدی رقبای‌تان مطلع باشید. انجام چنین کاری باعث می‌شود که کارایی برنامه شما جهت رفع نیاز کاربران دو چندان شود. فراموش نکنید که برنامه‌ها و وب‌سایت‌های مختلفی وجود دارند که به صاحبان کسب و کار کمک می‌کند نوع فعالیت رقیب‌شان را پیش بینی کنند؛ بنابراین به عنوان یک مدیر باید به صورت مداوم نیاز کاربران و فعالیت رقیب‌ها را تحلیل کنید تا بتوانید حضور درخشانی در بازار تکنولوژی داشته باشید.

  • تست بتا:
مطالعه کنید
چطور یک برنامه نویس شویم؟

اگر اپیلیکیشن‌ها به صورت استاندارد ساخته شوند در مارکت‌ها و اپ استورها نمایش داده می‌شوند؛ لذا انجام تست بتا اولین گام برای گرفتن بازخورد از جامعه هدف می‌باشد. جهت انجام چنین تستی باید ابتدا بتا تسترها را بشناسید و باگ‌های احتمالی را رفع کنید. رفع اختلالات باعث می‌شود تا از بازاریابی و تبلیغات مردمی بهره‌مند شوید. این تبلیغات اثر دو برابری بر روی جامعه دارد.

  • منتشر کردن اپیلیکیشن:

 هدف از سفارش ساخت اپلیکیشن اندروید منتشر کردن و دیده شدن آن توسط کاربران فضای مجازی می‌باشد. به همین دلیل در هنگام انتشار برنامه سعی کنید بازاریابی متناسبی داشته باشید تا جامعه هدف‌تان از آن استقبال کند. هنگامی یک اپلیکیشن به امتیاز مناسبی می‌رسد که تبلیغات ارزنده‌ای جهت معرفی آن صورت بگیرد. در نظر داشته باشید بدون تبلیغات ممکن است زمان طولانی سپری شود تا اپیلیکیشن بتواند به جایگاهی که نیاز دارد برسد. به علاوه پس از نشر اولیه برنامه از رفتار کاربران و کامنت‌های آن‌ها سعی کنید مشکلات و ایرادات برنامه را شناسایی کرده و آن‌ها را رفع نمایید. به عنوان یک مدیر موفق همواره جهت پیشرفت اپیلیکیشن تلاش کرده تا در صدر علاقه‌مندی‌ها باقی بمانید. قطعا منتشر کردن یک برنامه اندروید پایان راه نخواهد بود و مدیر کسب و کار باید به صورت مستمر در تلاش باشد تا ایده‌های نو و تازه‌ای را در برنامه اندروید خود پیاده سازی کند.

از دیگر خدمات ما طراحی سایت در اردبیل است که پیشنهاد میشود حتما استفاده کنید. همچنین میتوانید دانلود کتاب آموزش زبان برنامه نویسی پایتون را برای ارتقا سطح سواد برنامه نویسی خود بخوانید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *